spoelkeuken Medewerker

VACATURE

WORD ONZE NIEUWE spoelkeuken medewerker!

Ben jij flexibel, collegiaal en een harde werker die weet van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Voor ons restaurant KADE17 op de Maasboulevard in Schiedam zoeken wij enthousiaste en representatieve medewerk(st)ers voor de afwas. De functie is mogelijk als parttime dienstverband, bijbaan of oproep basis. 

 

Taken

Afwassen natuurlijk! Jij zorgt ervoor dat al het servies, bestek en de borden en pannen weer helemaal spik en span zijn! Nadat alles weer helemaal schoon is, sorteer je al het materiaal en zorg jij ervoor dat het weer op de goede plek wordt teruggezet. Werk je tot sluit? Dan maak je samen met je gezellige collega’s de werkplekken in de keuken schoon, zodat alles weer netjes is voor de volgende dag.

   

  Vereisten

  • Bij voorkeur Rijbewijs B
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Zelfstandige werkhouding
  • Loyaliteit en flexibiliteit
  • Representatief voorkomen
  • Enthousiaste houding

   

  WIJ BIEDEN

  Een salaris conform CAO en inhoud van de functie

  Deel uitmaken van een leuk jong team dat werkt aan KADE17

  Solliciteren?

  Ben jij de enthousiaste spoelkeuken medewerker waarnaar wij op zoek zijn? Klik op solliciteer nu! Of stuur je cv en motivatiebrief naar Samantha Kruijf via pz@partyservice.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega! Liever even telefonisch contact? Bel dan naar 0187 – 642 090. 

  Openingstijden

  MAANDAG & DINSDAG
  gesloten

  WOENSDAG t/m ZONDAG
  11:00 tot 21:30 uur

  Keuken 12:00 tot 21:00 uur geopend

  Contact

  Maasboulevard 3 • 3114 HB Schiedam

  Telefoon 010 4734466

  E-Mail schiedam.kade17@partyservice.nl

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gehouden van nieuwtjes, aanbieding, specials en activiteiten.