MENUKAARTEN
LUNCH
SOEP
Huisgemaakte tomatensoep 6,50
Met heel veel groente (v)
Paprika-courgettesoep 6,50
Paprika, courgette, knoflook en kruidenkaas (v)
Knoflook Parmezaan soep 8,00
Kipfilet, ui, knoflook, spinazie, Parmezaanse kaas, rode en zwarte peper
SALADES
Granaatappel salade 12,50
Granaatappel met rode biet en een vleugje citrus (v)
Caesar Salad 12,50
Gegrilde kip, geschaafde Parmezaanse kaas, Romana sla, spekjes,
gekookt ei, croutons en een dressing van ansjovis
Balsamico gorgonzola steak salade 15,00
Gorgonzola, steak en balsamico
TYPISCH HOLLANDS
Kroketten op brood 9,50
Twee rundvleeskroketten met brood en mosterd.
Keuze uit wit of bruin brood.
Boerenomelet 10,50
Omelet gebakken met boerengroenten, champignons, jonge kaas of spek.
Keuze uit wit of bruin brood.
Uitsmijter 10,50
Uitsmijter verdeelt over 3 boterhammen met ham, spek, zalm, kaas of rosbief.
Keuze uit wit of bruin brood.
GEGRILD BROOD
van boerenboterhammen
Cheesy Franse ui 5,00
Gruyére en Zwitserse kaas met gekarameliseerde ui en tijm (v)
Brie, vijg en appel 6,50
Gesmolten brie met appel, vijgenjam, gekarameliseerde ui en rucola (v)
ABC 6,50
Appel, bacon, cheddar en Tilsiter Havarti met drizzle van honing
Traditionele Tonijn 8,00
Tonijnsalade, ui, selderij, knoflook en geraspte mozzarella
Steak en Cheese 8,75
Gemarineerde Flank steak met gesmolten cheddar
BROOD
Roasted Beef sandwich 8,00
Rosbief, gepekelde uien in rode wijn, mierikswortel, dijonmosterd en rucola
Hete kip 8,00
Hete kip met champignons, ui, paprika en pittige saus
Broodje gezond van de KADE 9,50
Gerookte kip, ei, tomaat, groene pesto, rucola, pijnboompitten en een spread van avocado.
Ook vegetarisch te bestellen.
Carpaccio 10,50
Dungesneden ossenhaas, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en pesto dressing of truffelmayonaise
SHARING DINER
Onze gerechten en menu’s serveren wij als planken met meerdere kleine gerechtjes. Door een keuze te maken uit de verschillende planken stelt u een eigen menu samen. Wij vragen u wel om per tafel één keuze te maken per gang.
VOORGERECHTEN
DINKEL 12,50
Carpaccio van weiderund • pittig yakitori-spiesje • dungesneden serranoham met meloen
REGGE 15,00
Hartige macarons gevuld met pulled chicken • Sticky fried chicken • Steak crostini
VECHT 12,50
Cocktail van garnalen • Sashimi van zalm en tonijn • Vis-quiche
LINGE 15,00
Bonbon van rivierkreeftjes • Zalm tartaar • Tataki van tonijn
GEUL 12,50 (v)
Caprese Classico • Gegratineerde champignons • Bruschetta tomaten, knoflook, ui en peterselie
DOMMEL 15,00 (v)
Kerrie-cappuccino • Carpaccio van rode biet met geitenkaas • Bloemkool-nuggets in honing
SWALM 12,50
Rosbiefrolletjes met rucola • Gegrilde geitenkaas met cranberry compote • Carpaccio van zalm
ROER 15,00
Bitterbal van Black Angus rund • Flammkuchen • Crème brulee van geitenkaas met gebakken gamba
HOOFDGERECHTEN
MAAS 17,50
Spareribs smokey BBQ glaze • kipsaté van de BBQ • Oklahoma grillburger
NEDERRIJN 20,00
Rollade van bavette • Habanero steak met chimichurri • Gegrilde lamskoteletjes
IJSSEL 17,50
Rouleaux van pangasius en zalm • knapperige verse inktvisringen • Gamba’s in aioli
WAAL 20,00
Spiezen van zalmfilet en mango • Tijgergarnalen BBQ style • Zeewolf in serranoham
LEK 17,50 (v)
Gegrilde aubergine met geitenkaas • Risottoballetjes met kaas • Jackfruit Sloppy Joe
MERWEDE 20,00 (v)
Gevulde Portobello • Rucola-Parmezaan kroketjes • Taco met bloemkool
SCHELDE 17,50
Slider van rund • Krokante kabeljauwfilet • Gegratineerde champignons
GOUWE 20,00
Getrancheerde ossenhaas • gegrilde zalmfilet • gevulde courgette
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en rauwkost.
DESSERTS
DESSERTS
PETITE 8,50
Gegrilde perzik • Apple-pecan fritter • Banaan Licor 43 met chocolade
GRANDE 10,00
Chocolatechip skillet • Dronken ananas • Gegrild ijs-sandwich
KAAS 10,00
Maasdammer Oude kaas • Chèvre Affiné Geitenkaas • Reypenaer • Peper-kaas
Openingstijden
MAANDAG & DINSDAG
gesloten
WOENSDAG t/m ZONDAG
11:00 tot 21:30 uur
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gehouden van nieuwtjes, aanbieding, specials en activiteiten.