Selecteer een pagina

MENUKAARTEN

LUNCH

SOEP

Huisgemaakte tomatensoep 6,50

Met heel veel groente (v)

 

Paprika-courgettesoep 6,50

Paprika, courgette, knoflook en kruidenkaas (v)

 

Knoflook Parmezaan soep 8,00

Kipfilet, ui, knoflook, spinazie, Parmezaanse kaas, rode en zwarte peper

 

SALADES

Granaatappel salade 12,50

Granaatappel met rode biet en een vleugje citrus (v)

 

Caesar Salad 12,50

Gegrilde kip, geschaafde Parmezaanse kaas, Romana sla, spekjes,

gekookt ei, croutons en een dressing van ansjovis

 

Balsamico gorgonzola steak salade 15,00

Gorgonzola, steak en balsamico

 

TYPISCH HOLLANDS

Kroketten op brood 9,50

Twee rundvleeskroketten met brood en mosterd.

Keuze uit wit of bruin brood.

 

Boerenomelet 10,50

Omelet gebakken met boerengroenten, champignons, jonge kaas of spek.

Keuze uit wit of bruin brood.

 

Uitsmijter 10,50

Uitsmijter verdeelt over 3 boterhammen met ham, spek, zalm, kaas of rosbief.

Keuze uit wit of bruin brood.

 

GEGRILD BROOD

van boerenboterhammen

 

Cheesy Franse ui 5,00

Gruyére en Zwitserse kaas met gekarameliseerde ui en tijm (v)

 

Brie, vijg en appel 6,50

Gesmolten brie met appel, vijgenjam, gekarameliseerde ui en rucola (v)

 

ABC 6,50

Appel, bacon, cheddar en Tilsiter Havarti met drizzle van honing

 

Traditionele Tonijn 8,00

Tonijnsalade, ui, selderij, knoflook en geraspte mozzarella

 

Steak en Cheese 8,75

Gemarineerde Flank steak met gesmolten cheddar

 

BROOD

Roasted Beef sandwich 8,00

Rosbief, gepekelde uien in rode wijn, mierikswortel, dijonmosterd en rucola

 

Hete kip 8,00

Hete kip met champignons, ui, paprika en pittige saus

 

Broodje gezond van de KADE 9,50

Gerookte kip, ei, tomaat, groene pesto, rucola, pijnboompitten en een spread van avocado.

Ook vegetarisch te bestellen.

 

Carpaccio 10,50

Dungesneden ossenhaas, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en pesto dressing of truffelmayonaise

 

 

 

 

 

 

SHARING DINER

Onze gerechten en menu’s serveren wij als planken met meerdere kleine gerechtjes. Door een keuze te maken uit de verschillende planken stelt u een eigen menu samen. Wij vragen u wel om per tafel één keuze te maken per gang.

 

VOORGERECHTEN

DINKEL 12,50

Carpaccio van weiderund • pittig yakitori-spiesje • dungesneden serranoham met meloen

 

REGGE 15,00

Hartige macarons gevuld met pulled chicken • Sticky fried chicken • Steak crostini

 

VECHT 12,50

Cocktail van garnalen • Sashimi van zalm en tonijn • Vis-quiche

 

LINGE 15,00

Bonbon van rivierkreeftjes • Zalm tartaar • Tataki van tonijn

 

GEUL 12,50 (v)

Caprese Classico • Gegratineerde champignons • Bruschetta tomaten, knoflook, ui en peterselie

 

DOMMEL 15,00 (v)

Kerrie-cappuccino • Carpaccio van rode biet met geitenkaas • Bloemkool-nuggets in honing

 

SWALM 12,50

Rosbiefrolletjes met rucola • Gegrilde geitenkaas met cranberry compote • Carpaccio van zalm

 

ROER 15,00

Bitterbal van Black Angus rund • Flammkuchen • Crème brulee van geitenkaas met gebakken gamba

HOOFDGERECHTEN

MAAS 17,50

Spareribs smokey BBQ glaze • kipsaté van de BBQ • Oklahoma grillburger

 

NEDERRIJN 20,00

Rollade van bavette • Habanero steak met chimichurri • Gegrilde lamskoteletjes

 

IJSSEL 17,50

Rouleaux van pangasius en zalm • knapperige verse inktvisringen • Gamba’s in aioli

 

WAAL 20,00

Spiezen van zalmfilet en mango • Tijgergarnalen BBQ style • Zeewolf in serranoham

 

LEK 17,50 (v)

Gegrilde aubergine met geitenkaas • Risottoballetjes met kaas • Jackfruit Sloppy Joe

 

MERWEDE 20,00 (v)

Gevulde Portobello • Rucola-Parmezaan kroketjes • Taco met bloemkool

 

SCHELDE 17,50

Slider van rund • Krokante kabeljauwfilet • Gegratineerde champignons

 

GOUWE 20,00

Getrancheerde ossenhaas • gegrilde zalmfilet • gevulde courgette

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en rauwkost.

DESSERTS

DESSERTS

PETITE 8,50

Gegrilde perzik • Apple-pecan fritter • Banaan Licor 43 met chocolade

 

GRANDE 10,00

Chocolatechip skillet • Dronken ananas • Gegrild ijs-sandwich

 

KAAS 10,00

Maasdammer Oude kaas • Chèvre Affiné Geitenkaas • Reypenaer • Peper-kaas

Openingstijden

MAANDAG & DINSDAG
gesloten

WOENSDAG t/m ZONDAG
11:00 tot 21:30 uur

Keuken 12:00 tot 21:00 uur geopend

Contact

Maasboulevard 3 • 3114 HB Schiedam

Telefoon 010 4734466

E-Mail schiedam.kade17@partyservice.nl

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wordt maandelijks op de hoogte gehouden van nieuwtjes, aanbieding, specials en activiteiten.